Ben jij klaar voor 2013?

1 januari 2013

Ben jij klaar voor 2013?

Maak een plan en zorg dat jij de ondernemer van de toekomst bent. In deze roerige tijden hoor je veel over crisis, slechte financiële markten, overbelasting van het milieu, schaarste van grondstoffen en de onstabiele euro. Als reactie kruipen mensen massaal in een cocon en wachten tot het voorbij is. Anderen gaan juist klagen en worden helemaalmeegezogen in de ellende. Ofwel: niet echt een ideaal ondernemersklimaat. Crisis doet pijn en daar wil iedereen van bevrijd worden. Juist nú heeft Nederland behoefte aan jonge, actieve ondernemers die tegen de stroom in durven te gaan, niet aan mensen die roepen hoe vreselijk het allemaal is en vasthouden aan het verleden. Wij hunkeren naar inspiratie, verandering en anders denken. Moed en doorzettingsvermogen maken elk bedrijf groot, hoe moeilijk de tijden ook zijn. Maak samen het verschil en lever een bijdrage.

 

Tegen de stroom in gaan en dan nog succesvol zijn ook, is wat mij drijft. Het lijkt zo'n eenvoudige formule: kansen zien en van hieruit ideeën bedenken. Maar alleen ideeën zijn niet voldoende. Om het verschil te maken, moet het geen je doet je ook persoonlijk raken. Je moet er echt achter kunnen staan, vanuit je hart. Het is volgens mij eigenlijk nooit anders geweest.
Hoe staat het met de langetermijnplannen voor jouw onderneming?

 

Ik wens jou als ondernemer van de toekomst een jaar vol verandering en volop inspiratie. Zoek je hierbij een sparringpartner of iemand die je voorziet van nieuwe inzichten en het toepassen van praktische hulpmiddelen? Neem gerust contact op om te ontdekken hoe wij elkaar kunnen aanvullen!Terug