Concept

Conceptontwikkeling is het omzetten van een idee naar een kans. Een kans op succes. Als ondernemer loopt u over van de goede ideeën, maar het lukt niet altijd om die ook allemaal te realiseren - alleen al vanwege tijdgebrek. Dat is jammer, want het laat kansen opbenut.
MC2 heeft een neus voor goede ideeën en het talent om van een goed idee een fantastisch concept te maken. Om alle details uit te denken en te vertalen naar een handzaam en haalbaar actieplan. En dat kunnen we nog voor u uitvoeren ook! Dat vraagt wel lef van u als ondernemer: u geeft uw idee immers (even) uit handen. Maar u krijgt er ook iets voor terug: de mogelijkheid om het verschil te maken.

 

 

 

 

Resultaat

MC2 onderzoekt samen met u in hoeverre uw idee commerciële potentie heeft. Wij brengen lijn en structuur aan, scheiden hoofd- van bijzaken en stellen een concreet stappenplan op. In gewone-mensen-taal en gebaseerd op een gezond boerenverstand. Vervolgens creëren en realiseren we (lees: schrijven, vormgeven, publiceren, drukken, verzenden, regelen, organiseren, overleggen enz.). Ten slotte analyseren we het rendement en sturen we bij wanneer nodig.

Bijvoorbeeld
Natuurlijk heeft MC2 als ondernemer ook zelf volop ideeën. Eerder realiseerden we in eigen beheer bijvoorbeeld:

Mijn koffie
Grijp je Ambities
SuC6 for you