Stappen op de natuurlijke weg

Opdracht

Laat zien dat je als boer een gezonde bodem onder je bedrijf legt met biodiversiteit. Met praktische voorbeelden, concrete resultaten en adviezen die opgebouwd zijn in de laatste jaren. Op deze manier benutten we de kracht van de natuur en de kracht van kennis delen door boeren, de uitvoerders en andere betrokkenen. Dit allemaal gericht op het bouwen van een sterker bedrijf, een duurzamere bedrijfsvoering en een beter rendement. Voor je bedrijf, je omgeving en voor de natuur. Samen maken we biodiversiteit zichtbaar.

 

Aanpak

Er is gekozen om de stappen op de natuurlijke weg zichtbaar te maken. Door de 8 projectdeelnemers op een natuurlijke manier te portretteren en verhaal te laten vertellen. Waarbij ze trots zijn op hun bedrijf en de bereikte resultaten. Hierbij verbinden we de volgende thema’s:

  • Biodiversiteit & gezonde dieren
  • Biodiversiteit & kracht van de natuur (en omgeving)
  • Biodiversiteit & rendabel bedrijf
  • Biodiversiteit & gezonde bodem (en mineralen)
  • Biodiversiteit & optimaal gras gebruik (en gewas)

 

Vorm, fotografie en tekst dienen aan te sluiten bij de huisstijl en daarnaast verbinding te leggen met stappen op de natuurlijke weg.

 

Resultaat

Een brochure die aanspreekt, die inspireert en die boeren helpt bij het maken van keuzes, gericht op het inzetten van de kracht van de natuur en realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

 

Bekijk de brochure: stappen op de natuurlijke weg

Zie ook de referentie van Bart Bardoel, projectleider ZLTO.

Uitwerking


Stappen op de natuurlijke weg


Terug