Mijn naam is Allard Bevers, Mathieu de Groot en Willem van Esch

Bestuur NU Ondernemen

Allard Bevers, Mathieu de Groot en Willem van Esch

Allard Bevers (voorzitter NU Ondernemen, directeur/eigenaar van de makelaarsorganisatie Partner Wonen BV, Partner Bedrijfshuisvesting BV en Vrijstaand Wonen BV): "We kennen elkaar vanuit een ander businessnetwerk. Daarin heb ik Marc vooral leren kennen als iemand met visie en vakkundig op zijn vakgebied: altijd zeer betrokken bij de ontwikkeling van jou als ondernemer en in staat om met rake vragen door te dringen tot de kern van een probleem. Nu we onlangs samen een nieuw netwerk voor ondernemers hebben opgezet, hebben we ook kennisgemaakt met zijn talent voor conceptontwikkeling. Zodra het idee was geboren, ging Marc aan de slag en in no time lag er een uitgebreid plan van aanpak."


Mathieu de Groot (penningmeester NU Ondernemen, directeur/eigenaar Accountantskantoor De Groot): "In het visiestuk van Marc vonden we de wensen terug die in de onderlinge gesprekken waren geopperd. Het stuk werd daarmee voor ons een praktische handleiding waarmee we meteen concreet aan de slag konden. En juist dat typeert Marc: hij is een meester in het concretiseren van ideeën. Een tikje eigenzinnig misschien, maar met positief effect. Hij durft zich onafhankelijk op te stellen en zet je aan het denken, brengt zaken in beweging."


Willem van Esch (secretaris NU Ondernemen, directeur/eigenaar Van Esch Hoveniers): "Marc wist gewoon in korte tijd de juiste energie te genereren. We werden steeds enthousiaster en konden snel schakelen. In zeer korte tijd hebben we daardoor een nieuw netwerk van de grond gekregen. Het is nu voor iedereen volstrekt helder wat ons netwerk je kan bieden en wat er van je verwacht wordt als je lid wordt. Marc zorgde voor de juiste ingrediënten: een werkvorm waarin we iets voor elkaar kunnen betekenen, elkaar iets gunnen en van elkaar kunnen leren."Terug