Mijn naam is Jacqueline Kroon

Teamlid Centrum voor Ondernemerschap OndernemersLift+

Jacqueline Kroon

ZLTO is één van de partners van OndernemersLift+, een provinciaal samenwerkingsverband dat startende en doorgroeiende ondernemers helpt bij het realiseren van innovatieve ideeën. In het kader van die samenwerking wilde ZLTO graag in kaart brengen voor wie van haar leden de ondersteuning van OndernemersLift+ mogelijk interessant zou kunnen zijn. Marc werd gevraagd het ledenbestand hierop te scannen, potentiële kandidaten te benaderen en afspraken te genereren (én in te plannen) voor persoonlijke vervolggesprekken met de business developers van ZLTO.

 

Jacqueline: "We hebben vaker samengewerkt met Marc, dus we weten dat we op hem kunnen rekenen. Ook nu ben ik weer zeer tevreden met wat hij heeft opgeleverd. Niet alleen heeft hij gezorgd voor veel afspraken in onze agenda's, maar ook ons CRM is bijgewerkt. Zijn inspanningen hebben geleid tot nieuwe, vruchtbare contacten. En het leuke is: we hoefden zelf niets anders te doen dan op gesprek gaan, eigenlijk het leuke deel. Marc had alle voorbereiding al voor zijn rekening genomen."

 

"Let wel: het valt beslist niet mee om de benodigde gegevens uit ons CRM-systeem te halen. Daarin vind je immers geen specifieke indicaties voor innovatie of anderszins. Dat zegt dus ook wel iets over Marc zijn kennis van de agrarische sector en zijn intuïtie. Daarbij heeft hij ons ook nog zijn eigen netwerk ter beschikking gesteld. Hulde dus."Terug