Mijn naam is Nicole Keijzer

Eigenaar Keijzer Clinical Research Support

Nicole Keijzer

Eigenaar Keijzer Clinical Research Support - deelnemer Workshop Grijp je Ambities

 

"Ik heb me destijds samen met een vriendin ingeschreven voor Grijp je Ambities. Ik was  een paar maanden daarvoor - na lang twijfelen - voor mezelf begonnen en was in onderhandeling met mijn eerste opdrachtgever. Ik bevond me dus echt nog in de opstartfase. Een spannende tijd. Een tijd ook waarin je behoefte hebt aan erkenning en afstemming. Ben ik wel op de juiste manier bezig? Maak ik de juiste keuzes? Hoe houd ik werk en privé in balans? Waarom wilde ik dit ook alweer? Grijp je Ambities heeft me daar zeker bij geholpen. Het heeft me inzicht, duidelijkheid en bevestiging gebracht. Daarmee heeft die workshop zeker bijgedragen aan meer innerlijke rust en minder  onzekerheid. De poster van het programma die je tijdens de workshop voor jezelf invult, hangt nog steeds op mijn kantoor. Ik kijk er nog wel eens naar om te checken: heb ik bereikt wat ik me toen heb voorgenomen? Het antwoord is nog steeds elke keer: Ja, gelukt!"

 

Over het programma:

"Het workshopprogramma dwingt je om uit je rigide denkpatroon te stappen. Meteen voor de eerste opdracht al moet je loslaten, fantaseren en associëren. Dat is voor controlfreaks zoals ik geen dagelijkse kost! Maar het is soms nodig om te relativeren en los van de waan van de dag goed na te denken over de manier waarop je je ambitie wilt verwezenlijken.

Je doorloopt het programma in tweetallen: je wordt gekoppeld aan iemand die je nog niet kent. Toen ik dat hoorde, vond ik dat best spannend. Maar juist die samenwerking met mijn ‘partner’ bleek heel effectief. Het dwingt je te focussen en direct tot de kern te komen. En omdat je dus snel al veel en soms hele persoonlijke informatie met elkaar deelt, ontstaat er een sfeer van vertrouwelijkheid en durf je je kwetsbaar op te stellen. Door dat loslaten ontstaat er een soort flow die bijna automatisch leidt tot introspectie: wat vind ik nou echt belangrijk? Het vastleggen van de stappen die je nog moet maken om je ambities te verwezenlijken, maakt deze vervolgens concreet. Je weet precies wat je te doen staat om je ambities te verwezenlijken. Dat geeft inzicht en door dat inzicht voelde ik me zekerder. Ik kan het iedereen aanraden de workshop te volgen." Terug