Workshop Suc6 for you

Suc6 for you

Succes dat willen we allemaal. Hoe ga je om de veranderingen in de economie, zodat je bedrijf het goed blijft doen? Na deelname aan SuC6 for you ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Met deze methodiek weet je de kracht van je onderneming optimaal te benutten en heb je de tools in handen om je als ondernemer te begeven op het pad naar succes.

Masterclass SuC6 for you

Ben jij de ondernemer van de toekomst? Werk je met passie, ben jij ambitieus, bereid te vernieuwen en zoek je naar een manier om met deze vragen aan de slag te gaan? Schrijf je dan in en maak kennis met de mogelijkheden van SuC6 for you. Kies uit de volgende mogelijkheden:

  1. De masterclass, bestaande uit 6 workshops, 1 intakegesprek, 1 coachgesprek en 1 gesprek met een inspirerende ondernemer en kost € 995 (excl. BTW) per persoon.
  2. Een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst, waarin we een minimum aantal begeleidingsuren overeenkomen tegen een vast uurtarief. Hiermee kies je voor continuïteit, maak je je de 6 stappen eigen en geef je jouw bedrijf een energieboost.
  3. Omzetgarantie (no cure/no pay): jij betaalt een percentage over de omzetstijging die je weet te genereren naar aanleiding van SuC6 for you. Het SuC6 for you-team vertrouwt erop dat zij zichzelf terugverdient. Slaagt het team van SuC6 for you niet? Dan betaal je niets. Vraag naar de voorwaarden.

Samen zorgen we voor vaststelling van de juiste richting en strategie. Je hebt je koers uitgezet en de juiste acties in gang gezet. Je bereikt gegarandeerd meer/sneller succes!

Download hier de brochure of zie de nieuwe website.Terug

Inschrijven workshop
Suc6 for you - 16 februari 2015

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je in voor de Masterclass SuC 6 for you. Vul hierboven het inschrijfformulier in en klik op de paarse knop 'inschrijven'. Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en je investering van € 995,- (excl. BTW). Hiervoor krijg je 2 gesprekken en 6 workshops.