Workshop Whitepaper Enneagram

Whitepaper Enneagram

Whitepaper enneagram. 
Het enneagram geeft je inzicht in jezelf en in anderen om je persoonlijk te laten groeien en ontwikkelen. Instinct en gevoelens zijn allesbepalend voor ons gedrag. Je kunt je dus voorstellen hoe handig het zou zijn als je meer inzicht zou hebben in mogelijke gevoelens en bijbehorend gedrag. Niet alleen wat betreft je eigen gevoelens en gedrag, maar ook als het gaat om collega's en klanten. Dan kun je immers anticiperen op mogelijke reacties en tevoren al strategieën bedenken om je doel te bereiken. Een enneagram kan je daarbij helpen.

Met dit whitepaper bied ik je graag inzicht in de methode van het enneagram en de mogelijkheden voor jezelf, voor je bedrijf, voor je team en voor je klanten. Ook het inzetten van het enneagram als test voor je eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Vraag hiernaast via 'inschrijven' (gratis!) de whitepaper Enneagram aan en maak kennis met de inspirerende methode van het enneagram.Terug

Inschrijven workshop
Whitepaper Enneagram - 16 december 2015

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Vraag de whitepaper Enneagram hier aan. Vul hierboven het inschrijfformulier in en klik op de paarse knop 'inschrijven'. Het aanvinken van de algemene voorwaarden is nodig om je aanvraag te kunnen sturen.

NB. Het versturen gaat niet automatisch. Na ontvangst van je aanvraag, stuur ik je zo snel mogelijk een exemplaar toe.