Dianne is werkzaam als coördinator Digi-thuis bij Welzijn De Meierij. In 2017 doorliep ze een coachtraject bij Marc. “Ik liep vast”, vertelt ze, “zowel in mijn werk als privé. Het leek wel of ik blokkeerde. Ik werd onzeker, afwachtend en dus minder ondernemend. Dat voelde niet comfortabel.” Dus nam ze Marc in de arm. “Ik weet hoe prettig het is om te kunnen sparren met een coach en realiseerde me dat ik dat miste op dat moment. Het was tijd om aan mijn onzekerheid te werken.”

Al na vier sessies met Marc had ze zichzelf weer ‘op de rit’. Dianne: “Marc werkt heel persoonsgericht: hij voelt als geen ander aan wat voor jou het beste werkt. Niet alleen overtuigt hij door een sterke theoretische uitleg, maar hij weet die theorie ook meteen toe te passen op jouw persoonlijke situatie. Je voelt je dus ook direct aangesproken: hij raakt onmiddellijk de kern. Bovendien weet hij alles heel goed visueel te maken met schema’s, illustraties, filmpjes. Dat hielp mij enorm om die processen van oorzaak-gevolg te doorzien. Dat inzicht heb je nodig om te gaan werken aan verandering van je gedrag.”

“Het is heus niet zo dat nu alles weer in één keer helemaal goed gaat, maar Marc heeft me geleerd om mezelf te begrenzen; om focus te houden. Dat heb ik bereikt door te benoemen wat ik belangrijk vind. En Marc heeft me tips gegeven hoe ik die focus kan behouden. Daar ben ik nu volop mee aan het oefenen: de tips van Marc komen nog dagelijks voorbij. Met als resultaat dat ik minder twijfel en sneller beslissingen neem: keuzes waarmee ik dichter bij mezelf blijf. Ik heb nu immers heel goed in beeld wat ik belangrijk vind en waar ik gelukkig van word. Dat alleen al is zo’n verademing!”