Mijn naam is Kim van Stippent

trainer & coach Grijp je Ambities

Kim van Stippent

Kim van Stippent is sinds kort franchiser van Grijp je Ambities, een training- en coachingmodule ontwikkeld door Marc van Lieshout. Ze is super enthousiast. "Het is een ideale formule om mijn eigen ambitie mee in te vullen: mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, opdat ze gelukkiger worden en daarmee dus de wereld een beetje mooier", aldus Kim.

 

Kim ontdekte haar eigen talent als trainer/coach tijdens haar werk voor verschillende uitzendorganisaties. Kim: "Hoewel ik aanvankelijk een achtergrond heb in de marketing en communicatie, werd ik steeds vaker ingezet om vestigingen te helpen waar het niet goed ging. Dat vond ik niet alleen heel erg leuk werk, maar kennelijk had mijn aanpak ook effect, want na mijn interventies deden die teams het aanmerkelijk beter. Daarom besloot ik van dat trainen en coachen ook écht mijn vak te maken: ik volgde een opleiding aan de Academie voor coaching en counseling en ben inmiddels voor mezelf begonnen met MET STIP OP ÉÉN.

 

In de periode dat ik aan het afstuderen was, ontdekte ik het concept van Grijp je Ambities. Aanvankelijk was ik vooral geïnteresseerd als deelnemer. Het was immers hoog tijd om mijn ambities ook écht handen en voeten te gaan geven. Toen Marc me wees op de mogelijkheid om te gaan meedoen als trainer/coach, vielen alle puzzelstukjes als het ware op hun plek. Grijp je Ambities past perfect bij mij: de visie erachter, de theoretische onderbouwing, de tot in de kleinste details uitgewerkte formule en de vrijheid om deelnemers écht op maat te kunnen bedienen. Maar ook de toewijding, creativiteit en professionaliteit van Marc maakten het gemakkelijk om deze gedurfde stap te zetten. In Marc heb ik een ideale businesspartner leren kennen: inspirerend, doortastend, secuur en met de intentie om voor beide partijen de beste oplossing te creëren. En het mooie is: hij bezit de gave om me nóg verder te laten groeien."

 

Kim over Grijp je Ambities:  "Het is een mooi, compleet concept, waarin het beste van diverse methodieken, zienswijzen en theorie is gebundeld. Een goed doordachte formule ook, die mogelijkheden biedt voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Ik presenteer het met trots aan potentiële deelnemers en opdrachtgevers en ben blij dat ik het op mijn pad ben tegengekomen."Terug