Mijn naam is Rob Jansen

eigenaar/directeur Chain Logistics

Rob Jansen

Rob Jansen is directeur en eigenaar van Chain Logistics. Chain Logistics biedt met een team van 85 medewerkers haar klanten een totaaloplossing op het gebied van logistieke dienstverlening. Ze ontzorgen klanten als het gaat om transport, pakket- en sneldiensten, warehousing en assemblage, maar ook met diverse value added logistics en (e-)fulfillment van de producten van klanten.

 

“Wij gaan voor langdurige en persoonlijke relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Zowel met medewerkers als met leveranciers en klanten. Waarde toevoegen, meedenken en oplossingen aandragen is waar Chain voor staat. Dit doen we door vernieuwende logistiek met sociaal ondernemen en goed werkgeverschap te combineren. We geven mensen op de arbeidsmarkt een kans die zij anders niet zouden krijgen, door te werken met open hiring en te faciliteren als het gaat om leren en ontwikkelen.”

 

Het managementteam van Chain Logistics volgt een jaar lang elke maand een trainingsprogramma bij Marc. Het programma helpt ze om vanuit persoonlijk leiderschap een bijdrage te leveren aan het realiseren van de visie en doelen van Chain. Marc faciliteert dit, focust op het leren van en met elkaar en coacht het MT.

 

Wil jij ook investeren in de groei van je medewerkers? Ik ga graag met je in gesprek om je te helpen en ondersteunen bij teambuilding en de groei van jouw bedrijf. Lees mijn visie over samen investeren in leren en ontwikkelen. Of bel me om vrijblijvend kennis te maken.Terug