Mijn naam is Ron van Rijbroek

eigenaar/directeur Vloerenbedrijf van Rijbroek

Ron van Rijbroek

“Yes! De aangevraagde SLIM-subsidie hebben we samen binnen gehaald.” Dat was het WhatsAppbericht van Ron van Rijbroek.

Ron van Rijbroek is samen met zijn vader en zijn broer Mike eigenaar van Vloerenbedrijf van Rijbroek. Zij bieden al 40 jaar totaaloplossingen voor afwerkvloeren, en zijn gespecialiseerd in gietvloeren en akoestische isolatie. Dit doen ze met een vast team van 22 personeelsleden en een flexibele schil van 10 – 20 medewerkers. 

 

“Wij zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw en in renovatie- en transformatieprojecten. We maken gietdekvloeren, zwevende vloeren en zandcementvloeren voor rijwoningen en appartementen, maar ook voor kantoren, ziekenhuizen en scholen. Voor ieder project hebben wij de oplossing in huis.”

 

De SLIM-subsidie is aangevraagd in maart 2020 en onlangs verleend. Samen met MC2 training en coaching gaat Vloerenbedrijf van Rijbroek investeren in leren en ontwikkelen. 

 

Ron vertelt: “Het is voor ons bittere noodzaak om zelf een opleiding te ontwikkelen. Bijna alle branchegerelateerde opleidingen zijn verdwenen en onze expertise is zo specifiek, dat we hiervoor enkele e-learnings willen ontwikkelen. We zijn blij om de SLIM-subsidie hiervoor in te zetten en samen te werken met Marc, zodat we beschikken over de juiste didactische kennis en meeliften op het samen-online-lerenplatform.”

  

Wil jij net als Ron ook samen investeren in leren en ontwikkelen?

Lees hier mijn visie, methode en aanpak.

 

Heb je interesse om samen vorm en inhoud te geven aan een e-learning, een eigen bedrijfsschool en toegang hebben tot de online trainingen? Ik ondersteun je graag bij het aanvragen van een SLIM-subsidie en doe dit op basis van no cure, no pay. Je krijgt 80% van de subsidiabele kosten vergoed tot een bedrag van € 24.999,-.  Hierin tellen ook je eigen uren of die van medewerkers mee. Bel me om te horen wat de mogelijkheden zijn om een SLIM-subsidie voor jóuw bedrijf aan te vragen.Terug