JOUW leiderschap, - gedrag en -succes

JOUW leiderschap, - gedrag en -succes

Leiderschap is een actueel item in een wereld waarin verandering de enige constante is. Juist in tijden van onzekerheid en schijnbare stuurloosheid, heeft de mens behoefte aan duidelijkheid. We zoeken als van nature naar houvast: een duidelijke richting, het liefst uitgestippeld door een sympathieke leider. De definitie van gewenst leiderschap staat echter ter discussie. Waar vroeger de leider van nature een voorbeeldrol had, voorop ging in de strijd en mensen aanstuurde, wordt nu steeds meer een beroep gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid en leiderschap. Daarom is persoonlijk leiderschap uiteindelijk de belangrijkste vorm van leiderschap.

In deze whitepaper neem ik JOU als uitgangspunt. Ik laat je enkele hulpmiddelen ontdekken en stel jouw leiderschap, gedrag en succes centraal.

Aanvragen whitepaper
JOUW leiderschap, - gedrag en -succes

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

Vraag de whitepaper JOUW leiderschap, gedrag en succes hier aan. Vul hierboven het inschrijfformulier in en klik op de paarse knop 'inschrijven'. Het aanvinken van de algemene voorwaarden en privacyverklaring is nodig om je aanvraag te kunnen sturen.

NB. Het versturen gaat niet automatisch. Na ontvangst van je aanvraag, stuur ik je zo snel mogelijk een exemplaar toe.

Terug