Workshop Enneagramtest

Enneagramtest

Doe een enneagramtest en ga in gesprek met een ervaren coach. Het geeft je inzicht in je eigen persoonlijkheidstype (talenten en valkuilen) en inzicht in hoe je jouw karaktereigenschappen zo positief mogelijk kunt inzetten. Ook leer je de andere persoonlijkheidstypes herkennen, waardoor je beter kunt anticiperen op hun te verwachten gedrag en daardoor beter leert samenwerken.

Enneagram voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Doe de test voor inzicht in jezelf en anderen.
Instinct en gevoelens zijn allesbepalend voor ons gedrag. Je kunt je dus voorstellen hoe handig het zou zijn als je meer inzicht zou hebben in mogelijke gevoelens en bijbehorend gedrag. Niet alleen van jezelf, maar ook van collega's en klanten. Dan kun je immers anticiperen op mogelijke reacties en tevoren al strategieën bedenken om je doel te bereiken. Een enneagram kan je daarbij helpen. 

 

Je investering?
Je betaalt € 195,-- exclusief btw. Hiervoor krijg je de test, een rapportage met je eigen persoonlijkheidstype en een persoonlijk coachingsgesprek (2 uur) in d'n Office in Uden.

 

Ga naar de vragenlijst en doe de test.Terug

Inschrijven workshop
Enneagramtest - 1 januari 2020

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

Doe de enneagramtest. Vul hierboven het inschrijfformulier in en klik op de paarse knop 'inschrijven'. Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, onze privacyverklaring en je investering van € 195,- (excl. BTW). Hiervoor krijg je de test, een rapportage met je eigen persoonlijkheidstype en een persoonlijk coachingsgesprek (2 uur) in d'n Office.