Workshop Flexibel en effectief leiding geven

Flexibel en effectief leiding geven

Investeer in je manier van leidinggeven en laat je medewerkers betere resultaten behalen. Zorg dat jou manier van leidinggeven gericht is op het optimaal benutten en ontwikkelen van de talenten van je medewerkers. Ben jij de leider die je zelf zou volgen?

 

Doe mee met de workshop flexibel en effectief leiderschap en leer hoe jij in ieder situatie en voor iedere medewerker de beste stijl van leidinggeven toepast. Om een effectief leider te zijn moet je over bepaalde competenties beschikken die passen bij het ontwikkelen en benutten van talenten. Om flexibel leiderschap met succes toe te passen, is het belangrijk dat jij als leidinggevende de voorkeuren, persoonlijkheidskenmerken en vaardigheden van je medewerkers goed kunt inschatten.

 

Wat leer je?

  • delegeren en loslaten
  • feedback- en complimenten geven
  • medewerkers intrinsiek motiveren en situationeel leiding geven
  • helder communiceren en actief luisteren

 

Wat is het resultaat?
Jij leert om flexibel en effectief leiding te geven aan je medewerkers en team. Je krijgt inzichten in je mensen en leert om je aanpak af te stemmen op de situatie. Hierdoor ontdek je de juiste balans tussen mens- en taakgericht leiderschap. Je leert heldere resultaat- en ontwikkelafspraken maken met je team, zodat zij dat doen wat nodig is en hun doelen realiseren.

 

Donderdag 27 augustus 2020 in d'n Office in Uden

12:30 uur ontvangst en start programma

13:30 uur flexibel leiderschap

14:30 uur zelf aan de slag met leiding geven

15:00 uur koffie break

15:15 uur delegeren en loslaten

15:45 uur zelf aan de slag met complimenten en feedback geven

16:15 uur helder communiceren

17:00 uur einde en borrel

Je gaat naar huis met je persoonlijke actieplan en werkdocument. Vooraf hebben we een telefonische intake waarin we samen je leerdoelen bespreken, die ik  als maatwerk opneem in de workshop.Terug

Inschrijven workshop
Flexibel en effectief leiding geven - 27 augustus 2020

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

De investering voor de workshop flexibel en effectief leiderschap bedraagt € 295. Dit is exclusief btw en inclusief koffie, thee, water en je persoonlijk werkdocument. Vooraf lunchen is mogelijk en hiervoor worden geen extra kosten doorberekend.


Meld je aan voor 17 augustus. Vul je gegevens in en vink aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

 

 

‘De handvatten die je tijdens de workshop Flexibel en effectief leiderschap krijgt, kun je direct in de praktijk toepassen. Het gaat soms om hele kleine puntjes, maar wél hele wezenlijke.’
Edwin van Viet