Workshop het verschil maken met je onderneming

het verschil maken met je onderneming

Doe mee aan de workshop: het verschil maken met je onderneming, op dinsdag 23 januari 2018 aanstaande en bezin je samen met collega-ondernemers op je toekomstvisie. Tijdens de workshop leer je hoe je kunt ondernemen vanuit je talent en hoe je de kracht van je onderneming optimaal kunt benutten. Succesvol ondernemen wil iedereen, maar het is wat jij ervan maakt. Met een heldere visie en de juiste koers leg je een sterk fundament onder je bedrijf. Dat helpt je om gefocust te blijven en je doelen te realiseren. Resultaat: succesvol ondernemen op een manier die bij je past.

Ondernemen was nog nooit zo uitdagend. De snelheid van technologie, de hoeveelheid informatie, marktontwikkelingen en veranderende klantwensen schreeuwen om je aandacht. Alleen met een kansrijke toekomstvisie leg je een sterk fundament onder je bedrijf. Dat helpt je om gefocust te blijven en je doelen te realiseren. Dat wil jij toch ook?

 

Programma

  • 15.00 uur Kansrijke toekomstvisie opstellen (richten, kiezen en ervoor gaan)

  • Kansen zien, kansen benutten en kansen verzilveren (waarde toevoegen)

  • Samen leren, aan de slag en actie (interactie met gelijkgezinde ondernemers)

  • Inzicht in de 6 stappen van SuC6 for you en betekenis voor je bedrijf

  • (rond 18:00 uur) een warme maaltijd met deelnemers.

 

Locatie en datum

  • Dinsdag 23 januari 2018 15.00 - 22.00 uur

  • De Ideeënfabriek Liessentstraat 9a in UdenTerug

Inschrijven workshop
het verschil maken met je onderneming - 23 januari 2018

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

Schrijf je nu in voor de workshop. Vul hierboven het inschrijfformulier in en klik op de paarse knop 'inschrijven'. Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en je investering van € 195 (excl. BTW). Dit is inclusief je persoonlijke map, -actieplan, een heerlijke maaltijd, koffie, thee en drankje na afloop.