Workshop je inbox leeg, je hoofd leeg en effectief (werk)leven

je inbox leeg, je hoofd leeg en effectief (werk)leven

Deze workshop is voor iedereen die effectiever wil werken en je voorgenomen doelen wil realiseren. Je leert om beter beslissingen te nemen, je eigen weekplanning te halen en dat met rust in je hoofd. Na deze workshop bereid je je mentaal beter voor op taken en deel je je dag effectiever in.

Je krijgt inzichten en praktische tips om je inbox leeg te houden, een leeg hoofd te creëren en je effectiviteit te verhogen. Zodat je betekenis geeft aan een effectief leven en dat realiseert wat belangrijk voor je is.  

Het resultaat mag er zijn
Na deze workshop kun je beter focusssen, doen waar je goed in bent en invulling geven aan een effectiever leven. Dit zorgt voor een betere balans tussen werk en privé, meer tijd voor ontspanning en minder stress.

Zie hieronder het programma en je kunt je rechts inschrijven, waarna ik contact met je opneem voor een telefonische intake. Vooraf hebben we een telefonische intake waarin we samen je leerdoelen bespreken en die ga ik als maatwerk opnemen in de workshop of een doe-het-zelf opdracht.

 

Dinsdag 19 maart 2019 in d'n Office in Uden

08:45 uur ontvangst

09:00 uur werking van je hoofd (3 breinen en relatie met emotie/gevoel)

10:30 uur inrichten van je e-mail (sorteren in 4 stappen)

11:15 uur prioriteren en structuur aanbrengen in je werkzaamheden

12:15 uur lunch

13:00 uur effectief leven (verzamelen, beslissen, plannen, doen)

14:00 uur het leegmaken van je hoofd

15:00 uur aan de slag met je persoonlijke actielijst

16:30 uur drankje

17:00 uur einde

 

Ik geloof in mijn aanpak in trainingen en geef je daarom een niet goed-geld-teruggarantie.Terug

Inschrijven workshop
je inbox leeg, je hoofd leeg en effectief (werk)leven - 19 maart 2019

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

De investering voor de workshop je inbox-, je hoofd leeg en een effectief leven bedraagt € 450 en ik geef je een niet-goed-geld-teruggarantie. Dit is exclusief btw en inclusief koffie, thee, water, een heerlijke lunch, je persoonlijke werkboek, theorieboek, actielijst en weekplanning.

 

Meld je aan voor dinsdag 12 maart 2019. Vul je gegevens in en vink aan dat je akkoord gaat met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring.