Workshop Onderhandelen en beïnvloeden

Onderhandelen en beïnvloeden

In elk bedrijf, team of samenwerking krijg je te maken met uiteenlopende meningen, ideeën, werkwijzen etc. Zeker als je bedrijf groeit, is een goede samenwerking met andere mensen nodig om je bedrijfsdoelen te realiseren. Dat betekent ook dat het belangrijk is dat je constructief kunt omgaan met conflicten, de vaardigheden beheerst om goed te kunnen onderhandelen en mensen positief wilt beïnvloeden.

 

Wat leer je?

  • omgaan met conflicten 
  • beter onderhandelen met behoud van een duurzame relatie
  • positief beïnvloeden om zaken gedaan te krijgen

 

Wat is het resultaat?
Jij kunt beter omgaan met conflicten, haalt betere resultaten tijdens het onderhandelen en hebt nieuwe communicatieve vaardigheden die jij gericht kunt inzetten. Zodat je een optimale deal kunt sluiten met klanten, leveranciers, partners of je medewerkers. Daarnaast kan jij je team beter laten samenwerken door ze positief te beïnvloeden.

 

Donderdag 1 oktober 2020 in d'n Office in Uden

12:30 uur ontvangst en start programma

13:30 uur omgaan met conflicten

14:30 uur samen aan de slag met onderhandelen

15:00 uur koffie break

15:15 uur positief beïnvloeden

15:45 uur discussie, interactie en je persoonlijke actieplan

17:00 uur einde en borrel

Je gaat naar huis met je persoonlijke actieplan. Vooraf hebben we een telefonische intake waarin we samen je leerdoelen bespreken, die ik  als maatwerk opneem in de workshop.Terug

Inschrijven workshop
Onderhandelen en beïnvloeden - 1 oktober 2020

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

De investering voor de workshop Onderhandelen en beïnvloeden bedraagt € 295. Dit is exclusief btw en inclusief koffie, thee, water en je persoonlijk werkdocument. Vooraf lunchen is mogelijk en hiervoor worden geen extra kosten doorberekend.

 

Meld je aan voor 20 september. Vul je gegevens in en vink aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.