Workshop persoonlijk leiderschap

persoonlijk leiderschap

Leiderschap is actueel, zeker in een wereld waarin verandering de enige constante is. Voel jij je ook wel eens onzeker en heb je meer behoefte aan duidelijkheid? Veel mensen missen een duidelijke richting en houvast op het werk of in hun onderneming. De workshop persoonlijk leiderschap helpt je om je eigen verantwoordelijkheid weer op te pakken en richting te geven aan je leven.

Persoonlijk leiderschap is de vorm van leiderschap waarmee je je eigen functioneren managet. Waarmee je zorgt dat je optimaal presteert, communiceert en verbinding vindt met anderen in alle rollen die je vervult. Een hele wezenlijke vorm van leiderschap en gek genoeg geven we juist die vorm van leiderschap de minste aandacht.

 

Voor wie is de workshop persoonlijk leiderschap?

Deze workshop is iets voor JOU als je uitgaat van je eigen kracht als mens. Het vraagt persoonlijk leiderschap om verantwoording te nemen en te staan voor wie je bent. Het vraagt inzicht in je gedrag om te veranderen wat nodig is en de prikkels in je omgeving te weerstaan. Je hebt succes als je werkt, leeft en onderneemt vanuit passie en met plezier, en trots bent op hetgeen je doet. Je gaat aan de slag met de rollen die je vervult. Verder krijg je inzicht in wat het van je vraagt om een positief verschil te maken en ook in het gedrag dat je mogelijk belemmert om succesvol te zijn.

Je gaat naar huis met je persoonlijke actieplan en de energie om leiding te geven aan jezelf.

 

Dinsdag 4 september 2018 in d'n Office in Uden

13:15 uur ontvangst

13:30 uur start programma

13:45 uur jouw leiderschap, gedrag, succes

15:00 uur koffie break

15:15 uur zelf aan de slag en volop interactie

16:30 uur einde

 

Noot: interesse in de mogelijkheden voor een in-company workshop? Lees de referentie van Brabant Zorg en bel me: 06-52609669 voor de mogelijkheden.Terug

Inschrijven workshop
persoonlijk leiderschap - 4 september 2018

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

De investering voor de workshop persoonlijk leiderschap bedraagt € 295 en we geven je een niet-goed-geld-teruggarantie. Dit is exclusief btw en inclusief koffie, thee, water en je persoonlijk werkdocument. Vooraf lunchen is mogelijk en hiervoor worden geen extra kosten doorberekend.

Meld je aan voor 1 september. Vul je gegevens in en vink aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.