Workshop Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is actueel, zeker in een wereld waarin verandering de enige constante is. Geef eerst leiding aan jezelf voor je leiding kunt geven aan anderen. Heb je meer behoefte aan helderheid, een duidelijke richting en houvast om je bedrijf en medewerkers aan te sturen?

 

Persoonlijk leiderschap is de vorm van leiderschap waarmee je je eigen functioneren managet. Waarmee je zorgt dat je optimaal presteert, communiceert en verbinding vindt met anderen in alle rollen die je vervult. Een hele wezenlijke vorm van leiderschap en gek genoeg geven we juist die vorm van leiderschap de minste aandacht.

 

Wat leer je?

  • je persoonlijke missie vanuit ’Ikigai’ en dit doorvertalen naar je bedrijf
  • de 7 eigenschappen van effectief leiderschap toepassen 
  • inzicht in je deelgebieden en gedrag dat je belemmert
  • focus aanbrengen in de rollen die belangrijk voor je zijn
  • leiding geven aan jezelf

 

Wat is het resultaat?
Jij leert om jezelf als uitgangspunt te nemen en te zorgen dat jij op je best bent. Je hebt inzicht in je deelgebieden, rollen en weet daar prioriteit aan te geven. Je weet welk gedrag je daarbij nodig hebt, ook wat je kunt doen om de prikkels uit je omgeving te weerstaan. Het resultaat is dat je succes hebt in je werk, betekenis geeft aan je leven en onderneemt vanuit passie en met plezier, en trots bent op hetgeen je doet.

 

Je gaat naar huis met je persoonlijke actieplan en de energie om leiding te geven aan jezelf.

 

Donderdag 14 mei 2020 in d'n Office in Uden

12:30 uur ontvangst en start programma

13:30 uur aan de slag met de 7 eigenschappen van effectief leiderschap

14:45 uur jouw rollen en deelgebieden

15:00 uur koffie break

15:15 uur zelf aan de slag en volop interactie

17:00 uur einde

 

Noot: interesse in de mogelijkheden voor een in-company workshop? Lees de referentie van Brabant Zorg en bel me: 06-52609669 voor de mogelijkheden.Terug

Inschrijven workshop
Persoonlijk leiderschap - 14 mei 2020

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van MC2

De investering voor de workshop persoonlijk leiderschap bedraagt € 295. Dit is exclusief btw en inclusief koffie, thee, water en je persoonlijk actieplan. Vooraf lunchen is mogelijk en hiervoor worden geen extra kosten doorberekend.

Meld je aan voor 4 mei. Vul je gegevens in en vink aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.