Onze aanpak

Wat maakt de aanpak van MC2 nou bijzonder? Met MC2 haal je energie (E=MC2) in huis. Alles is energie, levensenergie (Chi) die door je heen stroomt. We hanteren een aantal uitgangspunten die ons helpen voor een harmonieuze stroom van Chi. Uitgangspunten die MC2 uniek maken.

Oneindig Ontwikkelen

Bij MC2 staat het lemniscaat centraal voor: eeuwige beweging, zonder begin en zonder einde, alles is samengesteld en wederzijds afhankelijk. We geloven in oneindig ontwikkelen, verbinden met de essentie, richten op dat wat nu aan de orde is en op het meebewegen met de flow. We helpen je zoeken naar nieuwe evenwichten en zien verandering als een constante.

Staat voor coöperatief en balans

MC2 staat aan je zij, soms voor je of achter je en samen gaan we voor het realiseren van jouw doelen. MC2 ondersteunt je in het vinden van jouw eigen pad, je unieke talent, zodat je gelukkig bent met wie je bent en wat je doet. Om betekenis te geven aan je leven.

Vertrouwen

MC2 verbindt zich. Dat doen we vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid. Niet even of maar een klein beetje, maar 100% altijd. We voelen ons het liefst onderdeel van het bedrijf waar we aan meebouwen. En ook onze coachingstrajecten gedijen natuurlijk bij vertrouwen, een goede balans tussen openheid en discretie.

Jezelf zijn

Voorwaarde voor een succesvolle samenwerking is natuurlijk de klik: er moet wel iets gebeuren als wij elkaar ontmoeten. Ieder moet zichzelf kunnen zijn, met al zijn eigenaardigheden. MC2 functioneert het beste bij een informele, persoonlijke aanpak, uiteraard met een constante focus op resultaat.

Oog voor detail

MC2 ziet scherp en durft te confronteren. Uiteraard met respect voor gevoeligheden en overtuigingen. Maar soms moet je – om écht iets te bereiken – doorvragen. Verder kijken dan wat in eerste oogopslag zichtbaar is; dieper graven dan wat aan de oppervlakte helder lijkt. Inzoomen en uitvergroten. Op zoek naar de vraag áchter de vraag.

Keep GOING

GOING is een grammaticale vervoeging van het Engelse GAAN. Samen het verschil maken, een bijdrage leveren en er voor gaan is hetgeen ons bindt. MC2 keeps you GOING. MC2 helpt je om te Groeien, je te Ontwikkelen en te Inspireren. Daarnaast ondersteunen we je om je aandacht en energie in het ‘nu’ te hebben zodat je Geniet.

Onze voorwaarden

Bekijk ook de algemene voorwaarden die ik hanteer in samenwerkingstrajecten. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 52208397.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.