Coaching

Gaan voor jouw ideaal, impact hebben en doelen realiseren?

Ik coach ambitieuze mensen die beter willen worden zonder dat ze ziek zijn. Zodat jij het optimale uit jezelf haalt, dat doet wat nodig is en betekenis geeft aan jouw leven.

Afspraak maken

Welke uitdaging houdt jou bezig?

Realiseer jouw succes met een optimale mix van persoonlijke
begeleiding, online trainingen en opdrachten

Ontgrendel jouw volledige potentie zelfs als executive.

Lees meer>>

Investeer als ondernemer in jezelf en zie waar jij kan groeien.

Lees meer>>

Trainingen op maat voor professionals.

Lees meer>>

Ontdek als team hoe jullie nog meer resultaat kunnen behalen.

Lees meer>>

Coaching

Elke professional loopt wel eens tegen vragen aan als ‘Hoe doe ik het? Hoe doen anderen dat? Kan het beter? Wat wil ik eigenlijk?’. Het helpt om dan eens te sparren met een deskundige gesprekspartner. Iemand die helpt om vragen aan te scherpen en keuzes te maken. Iemand die weet te relativeren en die kan motiveren op die momenten dat je net dat steuntje in de rug nodig hebt. Iemand met oog voor talent, die kan stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Ieder mens is uniek en moet dus zijn eigen weg zoeken. MC2 kan je helpen op weg naar nieuw perspectief.

MC2 coacht ambitieuze mensen (ondernemende types, ongeacht leeftijd of branche) die willen werken aan zichzelf, die zichzelf willen verbeteren en die bereid zijn daarin te investeren. MC2 is met name bedreven in persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en verbeteren van samenwerking en teamprestaties.

Resultaat

MC2 inspireert en motiveert, zodat jij het maximale uit jezelf haalt. Omdat coaching zeer persoonlijk is, is het lastig om in enkele woorden mogelijke resultaten te schetsen. Lees ter illustratie in elk geval over de ervaringen van anderen die Marc reeds inschakelden als coach.
NOBCO

Als coach vind ik het belangrijk om me te blijven ont-wikkelen, door te investeren in mijn eigen ontwikkeling als mens, coach en ondernemer. Via coaching, intervisie, supervisie en een leven lang leren en ontwikkelen. Daarom heb ik me aangesloten en sta ik geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Lees meer over de beroepscode en het klachtenreglement van NOBCO.

Corné en Erica zijn broer en zus. Samen geven ze leiding aan het familiebedrijf De Ruurhoeve, een kaasboerderij nieuwe stijl met 60 melkkoeien, 60 kalveren, een eigen kaasmakerij, landwinkel en een proeflokaal, waar ze

Winkelwagen