Coaching

Gaan voor jouw ideaal, impact hebben en doelen realiseren?

Ik coach ambitieuze mensen die beter willen worden zonder dat ze ziek zijn. Zodat jij het optimale uit jezelf haalt, dat doet wat nodig is en betekenis geeft aan jouw leven.

Afspraak maken

Welke uitdaging houdt jou bezig?

Realiseer jouw succes met een optimale mix van persoonlijke
begeleiding, online trainingen en opdrachten

Ontgrendel jouw volledige potentie zelfs als executive.

Lees meer>>

Investeer als ondernemer in jezelf en zie waar jij kan groeien.

Lees meer>>

Trainingen op maat voor professionals.

Lees meer>>

Ontdek als team hoe jullie nog meer resultaat kunnen behalen.

Lees meer>>

Coaching

Elke professional loopt wel eens tegen vragen aan als ‘Hoe doe ik het? Hoe doen anderen dat? Kan het beter? Wat wil ik eigenlijk?’. Het helpt om dan eens te sparren met een deskundige gesprekspartner. Iemand die helpt om vragen aan te scherpen en keuzes te maken. Iemand die weet te relativeren en die kan motiveren op die momenten dat je net dat steuntje in de rug nodig hebt. Iemand met oog voor talent, die kan stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Ieder mens is uniek en moet dus zijn eigen weg zoeken. MC2 kan je helpen op weg naar nieuw perspectief.

MC2 coacht ambitieuze mensen (ondernemende types, ongeacht leeftijd of branche) die willen werken aan zichzelf, die zichzelf willen verbeteren en die bereid zijn daarin te investeren. MC2 is met name bedreven in persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en verbeteren van samenwerking en teamprestaties.

Resultaat

MC2 inspireert en motiveert, zodat jij het maximale uit jezelf haalt. Omdat coaching zeer persoonlijk is, is het lastig om in enkele woorden mogelijke resultaten te schetsen. Lees ter illustratie in elk geval over de ervaringen van anderen die Marc reeds inschakelden als coach.

Als coach vind ik het belangrijk om me te blijven ont-wikkelen, door te investeren in mijn eigen ontwikkeling als mens, coach en ondernemer. Via coaching, intervisie, supervisie en een leven lang leren en ontwikkelen. Daarom heb ik me aangesloten en sta ik geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Lees meer over de beroepscode en het klachtenreglement van NOBCO.

Jorg Juriëns is sinds 2001 eigenaar van Juriëns Kozijnen. Alles draait op Vluchtoord in Uden om kozijnen. Houten kozijnen. Een natuurlijk, oersterk en duurzaam product met een indrukwekkende levensduur. Voor aannemers, particulieren, nieuw- of verbouw. Maar

Veel gestelde vragen

Coaching biedt gerichte begeleiding om jouw zakelijke doelen te bereiken. Bij MC2 ontvang je aangepaste coaching die zich richt op persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en het optimaliseren van jouw bedrijfsstrategie. Dit kan je helpen om obstakels te overwinnen, efficiënter te werken en meer winstgevend te worden.

Coaching bij MC2 biedt een strategische aanpak om de prestaties van jouw onderneming te verbeteren. Door coaching te omarmen, kun je jouw leiderschap verbeteren, teamdynamiek optimaliseren en effectievere besluitvormingsvaardigheden ontwikkelen. Dit resulteert in betere bedrijfsresultaten en groei op lange termijn.

Coaching bij MC2 richt zich op maatwerk en personalisatie, waarbij de nadruk ligt op de unieke behoeften van jouw bedrijf en leiderschap. Met bewezen methoden en ervaring in persoonlijke effectiviteit, teamontwikkeling en ondernemerschap biedt MC2 een benadering voor duurzame groei en succes.

Door coaching bij MC2 te volgen, kun je een verbeterde focus, helderheid en zelfvertrouwen verwachten in jouw rol als ondernemer. Je krijgt inzichten, tools en ondersteuning om uitdagingen aan te gaan, doelen te bereiken en de veerkracht van jouw bedrijf te versterken, wat uiteindelijk leidt tot verbeterde prestaties en succes op lange termijn.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.