Coaching

Elke professional loopt wel eens tegen vragen aan als ‘Hoe doe ik het? Hoe doen anderen dat? Kan het beter? Wat wil ik eigenlijk?’. Het helpt om dan eens te sparren met een deskundige gesprekspartner. Iemand die helpt om vragen aan te scherpen en keuzes te maken. Iemand die weet te relativeren en die kan motiveren op die momenten dat je net dat steuntje in de rug nodig hebt. Iemand met oog voor talent, die kan stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Ieder mens is uniek en moet dus zijn eigen weg zoeken. MC2 kan je helpen op weg naar nieuw perspectief.

MC2 coacht ambitieuze mensen (ondernemende types, ongeacht leeftijd of branche) die willen werken aan zichzelf, die zichzelf willen verbeteren en die bereid zijn daarin te investeren. MC2 is met name bedreven in persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en verbeteren van samenwerking en teamprestaties.

Resultaat

MC2 inspireert en motiveert, zodat jij het maximale uit jezelf haalt. Omdat coaching zeer persoonlijk is, is het lastig om in enkele woorden mogelijke resultaten te schetsen. Lees ter illustratie in elk geval over de ervaringen van anderen die Marc reeds inschakelden als coach.