Academie

Een klant: “onze eigen academie is er voor iedereen die elke dag beter wil worden, wil groeien en zich persoonlijk wil ontwikkelen. Je kunt er trainingen en opleidingen volgen op alle niveaus. Van vakopleidingen op mbo-niveau tot een talentprogramma voor toekomstige managers op hbo-niveau. Er zijn trainingsmogelijkheden op maat voor iedereen in onze eigen academie.”

MC2 heeft als ontwikkelaar van diverse leerprogramma’s ervaring in het ontwikkelen van methodieken om talent, competenties en vaardigheden te verbeteren. Als praktiserend coach en trainer weet MC2 dit toe te passen en over te brengen op zowel het individu als een groep.

MC2 ontwikkelt je eigen academie én kan voor de uitvoering van de opleidingen zorgen. Soms aangevuld met een keur aan flexibele experts; ieder met een eigen specialisme. Je doet zaken met één aanspreekpunt.

Samen zorgen we voor een academie die werkt, met persoonlijke aandacht en gericht op wat je mensen en organisatie nodig heeft.

Lees hier meer over het realiseren van een eigen academie (bedrijfsschool), daarmee je medewerkers helpen bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden kennis en expertise.

Resultaat

  • Maatwerk voor je organisatie
  • Trainers en coaches (zelf opleiden of extern)
  • Train de trainer programma en intervisie
  • Werkmaterialen en opleidingen met inhoud
  • Draaiboeken en presentaties voor trainingen/workshops
  • Tools en hulpmiddelen om te coachen
  • Diverse test die zijn ontwikkeld
  • Alles in eigen huisstijl en uitstraling

Agrarische ondernemers helpen om nog betere ondernemers te worden. Dat is waar Antoon zich voor inzet. Een vaste methode die hij daarbij gebruikt, is het enneagram. Antoon: “Onze versie was toe aan een upgrade.

Eerder realiseerden we (in samenwerkingen en eigen beheer) de volgende academies/leergangen:

Grijp je Ambities
Succes for you
ZLTO Ondernemerscoach
IKTO

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.