Over Marc

Ik sta voor jou klaar! Om je te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. Om je te helpen bij het realiseren van je ideeën. Om betekenis te geven aan je leven. Om je overall goed te voelen.

Dit doe ik als coach die mensen vanuit hun essentie in hun kracht zet, ze inzichten en praktische handvaten geeft om op hun best te zijn. Als trainer help ik teams om verantwoording te nemen vanuit vertrouwen, zodat er openheid en veiligheid ontstaat om elkaar eerlijk feedback te geven. Vanuit werkelijke interesse in de ander en wederzijds respect. Dit maakt teams sterker en verbetert de samenwerking om optimaal te kunnen presteren. Daarnaast bouw ik maatwerk train- en ontwikkelprogramma’s waarin talent wordt ontwikkeld, benut en ingezet. Dit doe ik eigenzinnig, vol passie en door te vertrouwen op mijn gevoel. Zodát ik dat kan doen wat nodig is om samen het verschil te maken.

Ik gun het je om vol te leven en je overall goed te voelen. Daarom help ik je er graag mee. Lees meer over mijn aanpak.

Oneindig ont-wikkelen als coach

Als coach vind ik het belangrijk om me te blijven ont-wikkelen, door te investeren in mijn eigen ontwikkeling als mens, coach en ondernemer. Via coaching, intervisie, supervisie en een leven lang leren en ontwikkelen. Daarom heb ik me aangesloten en sta ik geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Lees meer over de beroepscode en het klachtenreglement van NOBCO.