Een coach met een coach

Kim van Stippent leerde Marc kennen via Grijp je Ambities, een training- en coachingprogramma ontwikkeld door Marc. Ze is super enthousiast. “Het is een ideale formule om mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen, opdat ze gelukkiger worden en daarmee dus de wereld een beetje mooier”, aldus Kim.

Kim ontdekte haar eigen talent als trainer/coach tijdens haar werk voor verschillende uitzendorganisaties. Kim: “Hoewel ik aanvankelijk een achtergrond heb in de marketing en communicatie, werd ik steeds vaker ingezet om vestigingen te helpen waar het niet goed ging. Dat vond ik niet alleen heel erg leuk werk, maar kennelijk had mijn aanpak ook effect, want na mijn interventies deden die teams het aanmerkelijk beter. Daarom besloot ik van dat trainen en coachen ook écht mijn vak te maken: ik volgde een opleiding aan de Academie voor coaching en counseling, leerde onder andere bij Marc het trainen en coachen in de praktijk en ben nu Co-Owner bij LOFT by FutureTalentFactory“.

In de periode dat ik aan het afstuderen was, ontdekte ik het concept van Grijp je Ambities. De toewijding, creativiteit en professionaliteit van Marc maakten het gemakkelijk om de stap te zetten. In Marc heb ik destijds een ideale businesspartner leren kennen: inspirerend, doortastend, secuur en met de intentie om voor beide partijen de beste oplossing te creëren. En het mooie is: hij bezit de gave om me nóg verder te laten groeien.”

De geboorte van haar zoon maakte dat Kim haar avontuur bij Grijp je Ambities moest stoppen. Kim over Grijp je Ambities:  “Het is een mooi, compleet concept, waarin het beste van diverse methodieken, zienswijzen en theorie is gebundeld. Een goed doordachte formule ook, die mogelijkheden biedt voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Ik ben blij dat ik het op mijn pad ben tegengekomen.”

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.