Jouw bedrijf op de kaart

[noot: de Corona-maatregelen hebben het bedrijf van Maarten op hold gezet. Na bijna een jaar 4 dagen in de week in de bouwsector actief te zijn geweest is hij per 1 april 2021 gestart als facilitair manager.]

Maarten runt vanaf 2008 zijn eigen evenementenbureau Hoevento. Daarmee is hij destijds uit passie begonnen, zo vertelt hij, zonder tevoren uitgedacht businessplan. Op een gegeven moment had hij behoefte aan een herijking: waarom doe ik dit ook alweer? Wat wil ik ermee bereiken? Welke aanpak past bij mij? Hij ging aan de slag met het Succes for you-concept, samen met Marc. Maarten: “Een perfect stappenplan: je begint bij het begin en werkt stap voor stap de details uit die nodig zijn om planmatig en gefocust te gaan voor wat je wil bereiken. Een prettige houvast en mooie stimulans om op door te werken.”

“Het Succes for you-traject met Marc heeft me geholpen om mijn bedrijf beter op de kaart te zetten. Elke voorwaarde komt erin aan de orde, van missie en visie tot doelen, middelen en mensen. Dat brengt focus en geeft zekerheid. Het voelt goed dat ik al die details nu eens écht goed heb doordacht. Het biedt me ook kaders: ik weet nu beter waar ik gewoon nee tegen moet zeggen en houd dus voldoende energie over om te gaan voor wat ik wél wil.”

De samenwerking met Marc bevalt zo goed dat Maarten hem nog steeds wel eens inschakelt als coach. “Als je eenmaal hebt ervaren hoe prettig dat is, zo’n klankbord, wil je niet meer zonder. Bovendien: ik wil verder groeien, me blijven ontwikkelen. Er zijn altijd wel aanknopingspunten om met Marc over door te praten. Dat helpt me om weer scherp te stellen.”

“De aanpak van Marc spreekt me aan. Vooral zijn mensenkennis valt me steeds weer op: hij voelt perfect aan waarmee jij in jouw situatie en met jouw karakter het beste bent geholpen. Dus stelt hij tools en stappen aan je voor die ook echt bij je passen. Dat maakt het traject ook gewoon heel leuk om te doen. Bovendien is Marc iemand die heel actief de marktontwikkelingen en trends bijhoudt. Daardoor is hij ook écht vernieuwend. Hij verrast me telkens weer en dat houdt me bij de les. Heel inspirerend.”

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.