Gerichte coaching voor teams

Rob Jansen is directeur en eigenaar van Chain Logistics. Chain Logistics biedt met een team van 85 medewerkers haar klanten een totaaloplossing op het gebied van logistieke dienstverlening. Ze ontzorgen klanten als het gaat om transport, pakket- en sneldiensten, warehousing en assemblage, maar ook met diverse value added logistics en (e-)fulfillment van de producten van klanten.

“Wij gaan voor langdurige en persoonlijke relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Zowel met medewerkers als met leveranciers en klanten. Waarde toevoegen, meedenken en oplossingen aandragen is waar Chain voor staat. Dit doen we door vernieuwende logistiek met sociaal ondernemen en goed werkgeverschap te combineren. We geven mensen op de arbeidsmarkt een kans die zij anders niet zouden krijgen, door te werken met open hiring en te faciliteren als het gaat om leren en ontwikkelen.”

Het managementteam van Chain Logistics volgt een jaar lang elke maand een trainingsprogramma bij Marc. Het programma helpt ze om vanuit persoonlijk leiderschap een bijdrage te leveren aan het realiseren van de visie en doelen van Chain. Marc faciliteert dit, focust op het leren van en met elkaar en coacht mij en het MT.

Samen gaan Chain Logistics, MC2 training en coaching en HLO investeren in leren en ontwikkelen. Dit doen we door samen met ondernemers/bedrijven vorm en inhoud te geven aan de Maashorst Academy.

Maashorst Academy is een initiatief van Rob Jansen Chain Logistics en Marc van Lieshout MC2 training en coaching. Samen met Campus Uden bundelen ze de krachten en gaan zowel fysieke trainingen als een online leeromgeving ontwikkelen. Doe jij mee?

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.