Efficiënter managen met Steven Covey

Susan van den Nieuwenhuizen is officemanager bij een Internationaal familiebedrijf in productie, waar ze een zestigtal collega’s ondersteunt. Een dynamische functie die ze met ontzettende veel plezier doet. Wel vindt ze de ad hoc-structuur van haar werkzaamheden soms lastig. Dus ging ze op zoek naar een manier om daar beter mee om te gaan.

“Mijn manager tipte me om me eens te gaan verdiepen in de zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Steven Covey. Elke keer als ik daar vervolgens op googelde, kwam ik uit bij de online leermodule 7 eigenschappen van hele effectieve mensen. De beschrijving daarvan sprak me aan, evenals de mogelijkheid om online zelfstudie te combineren met enkele coachingssessies. Zo kon ik me eerst de theorie eigen maken en die vervolgens toepassen op mijn eigen situatie. Een vorm van maatwerk die perfect bij me past; ik heb nu eenmaal geen standaardfunctie. En door de coaching ga je ook écht de diepte in. Het helpt je om daadwerkelijk het geleerde toe te passen.

Marc was voor mij een onbekend gezicht, maar vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. Hij stelt je op je gemak, luistert goed en is er een meester in om door te vragen totdat je echt op het punt van realisatie komt. Dat is soms best heftig en zelfs emotioneel, maar ook mooi en heel effectief. Het heeft mij in elk geval tot zinvolle inzichten gebracht. Met als extra bonus allerlei tips ’n tricks en materialen waarmee ik verder kan.

Leren uit een boek is leuk, maar dit gaat echt een stap verder. Marc houdt je heel professioneel een spiegel voor. Dat helpt je om de theorie te vertalen naar acties, ander gedrag en prestaties op de werkvloer.”

Maatwerk
Wil je ook een maatwerk aanpak? Volg een online module of workshop en verdiep via enkele persoonlijke sessies. Bel me voor de mogelijkheden nadat je ik gehoord heb wat je individuele behoefte is.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.