persoonlijke effectiviteit

Haal jij te weinig uit jouw 24-uur?

Workshop persoonlijke effectiviteit

Deze workshop is voor iedereen die effectiever wil werken en je voorgenomen doelen wil realiseren. Je leert om beter beslissingen te nemen, je eigen weekplanning te halen en dat met rust in je hoofd. Na deze workshop bereid je je mentaal beter voor op taken en deel je je dag effectiever in.
Je krijgt inzichten en praktische tips om je werk te organiseren, een leeg hoofd te creëren en je effectiviteit te verhogen. Zodat je betekenis geeft aan een effectief leven en dat realiseert wat belangrijk voor je is. Veelal zorgt dit ervoor dat je meer gedaan krijgt in jouw 24-uur. 

Ontdek hoe jij meer gedaan krijgt in jouw 24-uur voor meer resultaat

Zorg voor meer rust en controle in de boven kamer

Leer om jouw energie effectief en nuttig te gebruiken

Programma

  • Leer je emotie en stress te beheersen
  • Een fluwelen aanpak voor elke situatie
  • Methodes om te zien wat nou echt belangrijk is voor je.
  • Zie welke structuur het beste past bij jouw werkwijze
  • Ontdek hoe je jouw werk het beste kan organiseren voor meer resultaat
  •  Leren om het woord nee te zeggen en jezelf uit te zetten
  • Een systeem creëeren wat het beste voor jou past
  • Principes om jezelf vast te houden aan dit systeem

Wat klanten over ons zeggen

Dankzij de online-training persoonlijke effectiviteit ben ik in gaan zien wat ik écht belangrijk vind en heb ik handvatten gekregen die ik direct op mijn eigen leven en werk kan toepassen.
Leonie Klievink
Marketingmedewerker Cornelissen
Een vorm van maatwerk die perfect bij me past; ik heb nu eenmaal geen standaardfunctie. En door de coaching ga je ook écht de diepte in. Het helpt je om daadwerkelijk het geleerde toe te passen.
Susan van den Nieuwenhuizen
Officemanager Nieuwenhuizen

Wat leer je?

In de kern van deze workshop staat het principe van pro-activiteit. Hier ontdek je de empowerment die voortkomt uit het bewust nemen van verantwoordelijkheid voor je keuzes, gedrag, behaalde resultaten en voortdurende persoonlijke groei. Het is de eerste stap op jouw weg naar een effectiever en vervullend leven. Terwijl je deelneemt aan de workshop, word je uitgedaagd om met het einde voor ogen te denken. Samen definiëren we een heldere, motiverende visie voor jouw leven. Deze visie fungeert als een kompas, leidend naar weloverwogen keuzes en het verwezenlijken van je doelen. 

Veel gestelde vragen

Persoonlijke effectiviteit is essentieel omdat het individuen helpt doelgericht te handelen, tijd efficiënt te beheren en stress effectief te managen. Het bevordert zelfbewustzijn, constructieve communicatie en zelfmotivatie, wat bijdraagt aan zowel persoonlijke als professionele groei. In het algemeen draagt persoonlijke effectiviteit bij aan een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven.

Mensen voelen zich vaak constant “aan” vanwege de prestatiedruk, waarbij ze het gevoel hebben dat ze voortdurend moeten presteren om waardevol te zijn. Deze druk wordt versterkt door een gebrek aan grenzen stellen, waarbij het moeilijk is om de behoefte aan rust en persoonlijke ruimte te erkennen. Het resultaat is een voortdurende staat van activiteit, gedreven door zowel externe verwachtingen als interne overtuigingen over productiviteit.

Persoonlijke effectiviteit is cruciaal voor een succesvolle carrière, omdat het je helpt doelen te stellen, tijd efficiënt te beheren en communicatievaardigheden te verbeteren. Het vermogen om problemen op te lossen, zelfgemotiveerd te blijven en je aan te passen aan veranderingen draagt bij aan professioneel succes. Zelfbewustzijn en leiderschapskwaliteiten zijn ook essentieel voor effectieve persoonlijke effectiviteit in de loopbaanontwikkeling.

Om persoonlijke effectiviteit te behouden tijdens drukke of stressvolle periodes, is het essentieel om heldere prioriteiten te stellen, een effectief tijdsbeheer toe te passen en proactief stress te beheren. Door deze vaardigheden te combineren, kun je je motivatie handhaven en productiviteit bevorderen, zelfs in uitdagende situaties.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Plan dan een gratis sparsessie in met Marc om te kijken wat het beste bij jou past!

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.