NOBCO Coach

Sparren met een gecertificeerde coach?

NOBCO Coach

Als coach vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, door te investeren in mijn eigen ontwikkeling als mens, coach en ondernemer. Via coaching, intervisie, supervisie en een leven lang leren en ontwikkelen.

Daarom heb ik me aangesloten en sta ik geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) onder aansluitnummer 70634. Hiermee sluit ik aan bij de Ethische Gedragscode van de NOBCO Coach, hanteer hun klachtenreglement en kan terugvallen op een klachtencommissie, die uitzoekt in hoeverre jij als klant en ik als coach in ons recht staan.

Download hier het klachtenreglement van NOBCO.

Blijf oneindig ontwikkelen en meebewegen met de flow.

MC2 verbindt zich, dat doen we vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid.

Leer verder kijken dan wat in het eerste oogopslag zichtbaar is.

Wat houdt het NOBCO Coach keurmerk in?

Via NOBCO zit ik in een aanvraag voor een EIA keurmerk

Een NOBCO coach met een EIA-keurmerk moet voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en is zichzelf continu aan het ontwikkelen. Deze kwaliteitseisen hebben onder andere betrekking op opleiding, vastgestelde intervisie- en supervisie uren, professionaliteit, vaardigheden, bedrijfsvoering, het aantal coachuren, integriteit en permanente ontwikkeling.

Internationale Ethische Code

Ik werk volgens de Internationale Ethische Code (IEC) van de NOBCO. De IEC biedt richtlijnen voor een professionele, transparante en uniforme werkwijze voor coaches. In de IEC staat opgenomen hoe ik als beroepscoach omga met thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid. Tevens ondersteunt de NOBCO het Diversity Statement van EMCC (European Mentoring and Coaching Council) In deze verklaring beschrijft EMCC  waarden als respect voor iedereen, autonomie, non-discriminatie en tegengaan van geweld in welke vorm dan ook. Deze werkwijze staat eveneens opgenomen in de IEC.

Download hier de Internationale Ethische Code voor NOBCO coaches.

Wat klanten over ons zeggen

Ik wist wel vaak wat ik wilde, maar dat was vaak heel abstract. Tijdens de coachingsessies met Marc vond ik het heel leerzaam om concreet te leren denken in mogelijkheden. "Het ontdekken van manieren om met je eigen gedachten om te gaan. En om problemen vanuit een andere hoek te benaderen."
Ward de Groot
Werkvoorbereider bij Barli
Marc haalde me uiteindelijk over de streep met zijn ondernemerspakket. Die gesprekken hebben me meer inzicht opgeleverd in wat ik écht wil. Meer besef ook van mijn sterke punten. Dat bracht meer rust in mijn hoofd en leidde ook tot een paar keuzes. Zo heb ik twee nieuwe medewerkers in dienst genomen en lukt het me steeds beter om te delegeren en los te laten.
Gert-Jan van den Broek
Catering van den Broek

Mijn aanpak

Wat maakt de aanpak van MC2 nou bijzonder? Met MC2 haal je energie (E=MC2) in huis. Alles is energie, levensenergie (Chi) die door je heen stroomt. Ik hanteer een aantal uitgangspunten die helpen voor een harmonieuze stroom van Chi. Uitgangspunten die MC2 uniek maken.

Download hier mijn NOBCO Coach aanpak op 1 A4.

Veel gestelde vragen

Marc onderscheidt zich van andere coaches door zijn diepgaande toewijding aan het individu én de onderneming, hij voelt zich onderdeel van het bedrijf waar hij aan mee bouwt.  De coachingtrajecten gedijen bij een goede balans tussen openheid en discretie. Met Marc als coach kun je rekenen op een partner die je ondersteunt, inspireert en begeleidt op je reis naar persoonlijke groei en succes!

Een NOBCO-gecertificeerde coach staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en ethische normen in coaching. Het certificaat bevestigt niet alleen een hoog niveau van bekwaamheid en expertise, maar ook een toewijding aan voortdurende ontwikkeling en ethische praktijken.  Met een NOBCO-gecertificeerde coach kunnen cliënten vertrouwen op een betrouwbare en professionele begeleiding op hun reis naar persoonlijke en professionele vervulling.

MC2 biedt NOBCO-gecertificeerde coaching aan die zich richt op ondernemers, executives, professionals en teams. Zijn begeleiding omvat een breed scala aan coachingdiensten, gericht op het versterken van individuen en groepen om hun potentieel te benutten en hun doelen te bereiken binnen professionele contexten.

Bij MC2 draait elke sessie om concrete doelen, waarbij er dieper gegraafd wordt dan aan het oppervlak duidelijk is. Gericht op het ontdekken van nieuwe evenwichten en omarmen van verandering als een constante. Sessies passen zich flexibel aan naar duur en locatie, altijd afgestemd op de behoefte van jou als klant!

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Plan dan een gratis sparsessie in met NOBCO Coach Marc om te kijken wat het beste bij jou past!

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.