Groei naar jouw behoeftes

Dirk Bullens is persoonlijk adviseur op het gebied van zakelijke verzekeringen. Met zijn bedrijf Assurie vormt hij de schakel tussen ondernemers en hun verzekeringsmaatschappij. Dirk is de vakman op het gebied van maatwerk verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers. Hij vindt het belangrijk om zelf in ontwikkeling te blijven als ondernemer en ook om af en toe buiten zijn comfortzone te stappen.

“Als ondernemer ben ik constant bezig met de groei van mijn bedrijf en het ondersteunen van mijn klanten. Afgelopen jaar nam ik deel aan de workshops: persoonlijke effectiviteit verhogenonderhandelen en beïnvloeden en Businessmodel Canvas bij Marc. Hiermee ontwikkel ik mijn ambacht, vakmanschap en blijf mezelf verbeteren als ondernemer.

“We hadden een leuke club aan tafel: een mooie mix. De sfeer was open en gemoedelijk, maar wel met een scherpe blik naar elkaar en de mogelijkheid om eerlijk en kritisch te zijn. Die interactie met collega-ondernemers stimuleert mij juist enorm om daadwerkelijk voor mezelf aan de slag te gaan. Marc weet je daarbij op de juiste manier te bevragen waardoor je telkens een laag dieper gaat dan verwacht.”

Marc stemt zijn workshop af op jouw leerbehoefte en focust op wat jij wilt bereiken. En vooral: Hoe je dat gaat realiseren, rekening houdend met je eigen persoonlijke kwaliteiten. Marc helpt je om dat concreet te maken, om het door te vertalen naar persoonlijke acties, zodat het niet blijft bij voornemens op papier. Hij is er goed in om tot de kern te komen. Om precies bloot te leggen waar het om gaat, wat je nodig hebt om daadwerkelijk stappen te zetten.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.