De theorie achter een onderneming

Jorg Juriëns is sinds 2001 eigenaar van Juriëns Kozijnen. Alles draait op Vluchtoord in Uden om kozijnen. Houten kozijnen. Een natuurlijk, oersterk en duurzaam product met een indrukwekkende levensduur. Voor aannemers, particulieren, nieuw- of verbouw. Maar vooral: van topkwaliteit. Voor minder doet Jorg het niet.

 “Het leveren van topkwaliteit is ook kiezen voor klanten die daar bij passen en die bewust kiezen voor hout. Al onze medewerkers hebben passie voor hout en ik word blij van het verwaardigen van een perfect product. Ik liep er tegenaan dat ik iedereen tevreden wilde houden. Om te groeien met mijn bedrijf heb ik geleerd om het niet iedereen naar de zin te willen maken, niet iedereen te willen pleasen. Dat weet je, maar om er ook naar te handelen, da’s soms best lastig”, zegt Jorg. “Marc weet dat en is in staat je op een prettige manier te wijzen op hoe je daar ook, anders mee om kunt gaan. Hij heeft me inzicht gegeven én me aan het denken gezet om juist die perfectie wel dé kracht van onze houten kozijnen te laten zijn.”

Jorg geeft aan dat hij bij de groei van zijn bedrijf niet voldoende had aan de praktische kennis die hij in de loop van de jaren had opgedaan. “Marc helpt je om na te denken over jouw functioneren als ondernemer in je bedrijf. Ik zou mkb-ondernemers die net als ik een theoretische achtergrond missen zeker aanraden een keer contact op te nemen met Marc. Hij weet je als geen ander aan het denken te zetten over zaken waar je mee worstelt of waar je tegenaan loopt en je vervolgens vol energie de deur uit te laten lopen. Zo heb ik weloverwogen keuzes en de oplossingen die écht bij mij passen doorgevoerd.”

Als jij wilt investeren in de groei van je bedrijf is het belangrijk dat je begint met het investeren in jezelf en in het leren flexibel en effectief leiding geven. Daarmee help jij je medewerkers betere resultaten behalen.

Schrijf je nu in en doe net als Jorg deed mee met de workshop Situationeel leiderschap en leer hoe jij in ieder situatie en voor iedere medewerker de beste stijl van leidinggeven toepast. Zo geef jij je team vleugels.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.