Meer dan een ondernemerscoach

[noot: dit verhaal is voor de Corona-maatregelen, hierdoor is Rudy geswitcht en heeft vanaf eind 2020 een baan als Sales Engineer bij Innovar Cleaning Control]

Met zijn agency CNNCTD DOTS. verzorgt Rudy met zijn team het management van een tiental DJ’s en producers uit de dance industry. Rudy: “We begeleiden hen van a tot z, regelen feitelijk alles voor ze, van hun PR en marketingstrategie tot hun administratie. We vormen als het ware de verbindende factor en zorgen dat zij zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn. Dat betekent wel dat we continu in bedrijf zijn. De muziekwereld is namelijk voortdurend in ontwikkeling en beperkt zich niet tot kantooruren.”

“Door die hectiek had ik er behoefte aan om met iemand te sparren. Met Marc had ik meteen een goede klik. Dat zit ‘m bij mij vooral in vertrouwen: Marc is echt een vertrouwenspersoon voor me, een klankbord. Ik kan met hem werkelijk alles delen. Hij helpt me om mijn gedachten te stroomlijnen. Dat geeft me vooral rust in mijn hoofd, inzicht, helderheid, waardoor ik weet hoe ik dingen wil aanpakken. Dat helpt me vooruit. In dat opzicht hebben mijn gesprekken met Marc al veel teweeg gebracht.”

“We hebben elkaar wat frequenter getroffen in een periode waarin het overzicht er even niet meer was: te veel druk en stress. Inmiddels maken we zo af en toe een afspraak wanneer ik daar behoefte aan heb. Wat me elke keer weer opvalt, is dat hij steeds weer nét op het goede moment zijn hoofd om de hoek steekt om te vragen hoe het met me gaat. Hij voelt gewoon wanneer er iets speelt. Juist dát maakt hem zo bijzonder. Mijn insteek destijds was om een rationeel gesprek met hem te voeren, maar dat liep anders. Marc voelt meer dan een gemiddelde persoon en dus gaan gesprekken met hem gauw de diepte in. Ze krijgen als vanzelf ook een spirituele lading. Het effect daarvan heeft me echt positief verrast. Elke sessie met Marc heeft voor mij tot nog toe alleen maar positieve resultaten voortgebracht.”

“In de muziekwereld ligt de druk hoog. 80 uur per week is echt geen uitzondering. Je wordt echt uitgeleefd, als je niet oppast. Ik zie het om me heen: generatiegenoten vallen met bosjes om. Ik vind het niet erg om hard te werken, maar dan is het wel belangrijk dat je regelmatig al die onrust in je hoofd even ordent. Marc helpt me daarbij. Hij geeft me als het ware de tools waarmee ik verder kan. Uiteindelijk moet je het als ondernemer immers zélf doen. Hoe fijn is het dan dat een coach je daarbij helpt. Ik gun al mijn collega’s zo’n coach als Marc!”

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.