Workshop Enneagram

Haal jij het beste uit jezelf?

Workshop Enneagram

Het Enneagram is een eeuwenoud model. De naam betekent in het Grieks zowel ‘negen punten’ als ‘beweging’. Het Enneagram beschrijft 9 persoonlijkheidstypen, die zich onderscheiden door patronen in hun denken, voelen en doen. Je krijgt inzicht in jouw type met je eigen stijl van waarnemen, communiceren, informatieverwerking, besluiten en drijfveren. Ontdek met de Workshop Enneagram waarom je reageert zoals je doet, wat je talenten en valkuilen zijn. Benut de handvatten en tips om het beste uit jezelf te halen.

Leer hoe je nieuwe verkoop, distributiekanalenkanalen of nieuwe partnerships binnen haalt

Geef het ondernemerschap binnen je bedrijf een stevige impuls met deze krachtige tool

Zorg voor meer focus op zaken die cruciaal zijn voor een succesvollere bedrijfsvoering

Programma

  • Agenda en tijdlijn
  • Kennismaking met de deelnemers
  • Werken volgens het BMC model
  • Oplossingsgericht denken
  • Vul zelf je persoonlijke businessmodel canvas in
  • Koffiebreak
  • Leer van het businessmodel canvas van andere deelnemers 
  • Einde en borrel

Wat klanten over ons zeggen

Bij het geven van instructies heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om rekening te houden met de ander. Die ander moet me kunnen volgen en mijn verhaal moet duidelijk zijn. Zoals zo vaak draait alles om communicatie. Dat geldt ook voor delegeren, om zelf te kunnen focussen op andere zaken. Dit leerde ik allemaal tijdens de workshop​
Dave van Keijsteren
Directeur bij Zungo
Wat me vooral aansprak in de aanpak van Marc, is de wijze waarop hij wist aan te sluiten op onze situatie. Hij was goed op de hoogte en wist daardoor feilloos in te spelen op onze behoefte. Knap, want de voorbereidingstijd was kort. Ik had hem tevoren maar één keer, kort, telefonisch gesproken.
Maarten Coolen
Regio-manager Brabant-Zorg

Wat leer je?

Na de test en het gesprek benut jij het Enneagram als een hulpmiddel om snel tot je kern of die van iemand anders te komen. Ben jij je bewust van je verborgen motivatiepatronen bloot, ken jij jezelf beter en schat je anderen beter in. Je komt meer tot je essentie, communiceert beter, begrijpt anderen beter en werkt beter samen.

Ga naar de vragenlijst en beantwoordt de stellingen, na verzenden maak ik je persoonlijke rapportage op en neem contact met je op voor een afspraak. Tijdens het gesprek behandel ik je vragen rondom je persoonlijke type en vertel hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Veel gestelde vragen

De Workshop Enneagram geeft jouw meer inzicht in je persoonlijkheid, talenten en valkuilen. Aan de hand van 72 vragen wordt er een rapport opgesteld waarin staat hoe jij scoort op ieder type. Tijdens het coachgesprek Marc wordt er dieper ingegaan op jouw Enneagramtype om zo het beste uit jezelf te halen!

Aan het begin van de Workshop enneagramtype krijg je een vragenlijst opgestuurd met daarin 72 persoonlijkheidsvragen. Aan de hand daarvan wordt een rapport opgesteld waarin staat hoe  goed ieder persoonlijkheidstype bij jou past.

De Workshop Enneagram is  bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hun eigen persoonlijkheid en aan de hand hiervan willen groeien op het gebied van communicatie, samen werken en het begrijpen van anderen.

De Workshop Enneagram zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen en het legt je verborgen motivatiepatronen bloot. In het coachgesprek hierna helpt Marc je om met deze kennis het beste uit jezelf te halen!

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Plan dan een gratis sparsessie in met Marc om te kijken wat het beste bij jou past!

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.