Samen investeren in leren en ontwikkelen

De komende jaren komen er veel ontwikkelingen op je bedrijf en op je medewerkers af. Het wordt steeds lastiger om goede vakmensen aan jouw bedrijf te binden. En dat geldt ook voor het behouden van je medewerkers. Daarnaast zie je binnen veel bedrijven dat het voor veel medewerkers een grote uitdaging is om bij te blijven. Hoe blijf je gemotiveerd om te leren en hoe neem je de regie over je eigen ontwikkeling? Vragen waar veel medewerkers mee worstelen.

Leren en ontwikkelen staat centraal op het samen-online-lerenplatformHet samen-online-lerenplatform helpt je om je medewerkers beter te maken, ze te binden en te boeien door een continue aandacht voor leren en ontwikkelen. Jij investeert in gemotiveerde vakmensen, die de regie nemen over hun eigen loopbaan. Zo ontstaat er een leercultuur die nodig is voor de continuïteit en groei van jouw bedrijf. Een cultuur waarin medewerkers gemotiveerd en gestimuleerd worden om te investeren in hun eigen ontwikkeling en het realiseren van doelen.

Ontwikkelen van competenties Competentieontwikkeling helpt je om wat je bedrijf vraagt optimaal af te stemmen op wat je medewerker wil en kan. Het vertrekpunt zijn de competenties die jouw bedrijf nodig heeft. We stemmen het leeraanbod af op de leerbehoefte en leerdoelen van je mensen en je bedrijf. We bouwen maatwerkopleidingen om de juiste kennis, vaardigheden en beroepshouding van je medewerkers te trainen en ontwikkelen.

De voordelen voor jouw medewerkers 

Niets is leuker en bevredigender dan al je talent, creativiteit en leervermogen inzetten om mooie resultaten te boeken, een actieve bijdrage te leveren aan doelen en jezelf te verrijken door persoonlijke ontwikkeling.

Doe mee en benut € 24.999,- subsidie

Doe mee en investeer samen in leren en ontwikkelen. Samen vorm en inhoud geven aan een e-learning, een eigen bedrijfsschool en toegang hebben tot de online trainingen. Ik ondersteun je graag bij het aanvragen van een SLIM-subsidie en doe dit op basis vanno cure, no pay. Je krijgt 80% van de subsidiabele kosten vergoed tot een bedrag van € 24.999,-. Hierin tellen ook je eigen uren of die van medewerkers mee. De SLIM-subsidie heeft als doel om leren en ontwikkelen vanzelfsprekend te maken. 

Wil jij ook samen investeren in leren en ontwikkelen?

Lees hier mijn visie, methode en aanpak. Of bel me om te horen wat de mogelijkheden zijn om een SLIM-subsidie voor jóuw bedrijf aan te vragen.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.