Investeer in het menselijk kapitaal van je bedrijf

Leren en ontwikkelen wordt steeds belangrijker. Voor bedrijven én voor medewerkers. Een medewerker ontkomt er niet aan om zijn/haar competenties, talent en expertise up-to-date te houden. Hebben medewerkers niet de competenties die nodig zijn, dan hebben het bedrijf en de medewerkers op de langere termijn een probleem.

Een medewerker die zijn/haar competenties op orde heeft wil inspirerend en uitdagend werk en een baan om persoonlijk te groeien. Voor veel MKB-bedrijven valt het niet mee om goede medewerkers te vinden, te behouden en beter te maken.

Binden, boeien en behouden van medewerkers

Dit doe je door te zorgen voor motiverende werkzaamheden, loopbaanplanning, carrièrekansen, regelmatige feedback, erkenning en het geven van aandacht.

Klaar zijn voor de toekomst kan alleen als je ook investeert in leren, ontwikkelen en groeien van je medewerkers. Het verschil maak je door vakmensen op te leiden en kennis te delen, borgen en ontwikkelen. Blended learning inzetten helpt je om het menselijke kapitaal van je bedrijf te laten groeien en renderen.

Het verschil maken met Blended learning

Het woord blended geeft aan dat er zowel fysiek als online geleerd wordt. Online en offline leeractiviteiten vloeien in elkaar over. Leervragen vanuit de praktijk en de behoefte van het individu zijn sturend. Online maakt gepersonaliseerd leren en ontwikkelen beter mogelijk, omdat het minder afhankelijk is van tijd en plaats. Daarna verdiepen in een workshop of via een persoonlijke sessie zorgt dat het geleerde beter aansluit bij de ontwikkelingen in de beroepspraktijk en dat leidt tot effectiever leren. 

Lees het enthousiaste verhaal van Susan die een Blended leertraject volgde.

Maatwerk voor jou persoonlijk of je bedrijf

Blended learning zet ik in bij het creëren van maatwerk leertrajecten waaraan jij of jouw medewerkers en jouw bedrijf echt iets hebben. Dit zorgt voor betere leerresultaten, laat medewerkers datgene leren waar zij behoefte aan hebben en stimuleert het ontwikkelen.

Ik help je graag om samen te investeren in het menselijk kapitaal van je bedrijf! Bel me voor een vrijblijvend gesprek.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.