Workshops met vertrouwen

Edwin van Vliet is eigenaar van Van Vliet Kunststoffen. In Zeeland werkt hij samen met een enthousiast team aan hun specialiteit: kozijnen, serres, rolluiken, zonwering, dakkapellen en garagedeuren. Naast zijn klanten, is vooral dat team voor Edwin belangrijk. Reden om de workshops Situationeel leiderschap en een teamsessie te volgen.

“Ik ben eigenlijk blanco de workshop ingegaan, heb daarbij blindelings vertrouwd op wat Marc me erover had verteld. En heb dan ook best wat verwondermomenten gehad. Zo komt tijdens de workshop over effectief en flexibel leiderschap je eigen reactie tijdens conflictgesprekken aan bod, en welke stijl van leiding geven het beste bij je past. Hartstikke nuttig, want je leert hoe je mensen op een goede manier kunt beïnvloeden. Na zo’n workshop ga je daar toch anders mee om, reageer je op een andere manier op je medewerkers, constructiever en rustiger. En dat heeft op een positieve manier zijn weerslag op hen.”

Hij vertelt: “Marc weet eigenlijk perfect de scherpe kantjes van jezelf af te halen. Hij waardeert je mening op een hele fijne manier. Je kunt je met een gerust hart kwetsbaar bij hem opstellen, want hij gaat heel goed om met je eigen kunnen en mogelijkheden. Hij weet een vertrouwde omgeving te creëren waarin zaken worden gedeeld. Dat geldt voor zowel de workshop als de teambuildingssessie.”

“Ook de teamsessie was keigoed en werd door Marc perfect geleid. Je personeel, dat is zó belangrijk. Samen kijken of je de dingen goed doet, onbesproken dingen of zaken waar we niet aan toekomen kwamen tijdens die sessie aan bod. We hebben zinvolle discussies gehad en daar word je als team sterker van. We zitten nu elke vrijdag even bij elkaar om de neuzen dezelfde kant op te houden. Dat hoeft niet lang te duren, want kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit.”

“Marc weet perfect een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. En dat geldt zeker voor onze teamsessie. Er zijn dingen gedeeld waarvan ik dacht: wow …  Die vertrouwde omgeving, dat is het allerbelangrijkste bij dit soort workshops. En daarbij komt: Marc kan heel goed luisteren en haalt de juiste woorden uit je verhaal, waarmee hij precies de kern weet te raken.” 

Als jij ook wilt investeren in de groei van je bedrijf is het belangrijk dat je begint met het investeren in jezelf en in het leren flexibel en effectief leiding geven. Daarmee help jij je medewerkers betere resultaten behalen.

Schrijf je nu in en doe mee met de workshop Situationeel leiderschap en leer hoe jij in ieder situatie en voor iedere medewerker de beste stijl van leidinggeven toepast. Zo geef jij je team vleugels.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.