Workshop Persoonlijk leiderschap

Je beste jaar ooit door persoonlijk leiderschap

Workshop persoonlijk leiderschap

Je beste jaar ooit door persoonlijk leiderschap realiseer je door deel te nemen aan de workshop en te investeren in je eigen ontwikkeling. Er is geen betere investering dan in je jezelf. Er is namelijk geen verschil tussen jouw persoonlijk leiderschap, het succes van je carrière of bedrijf, betekenis geven aan je leven en succesvol zijn. Juist in deze onzekere tijden is het bepalen van een heldere richting en jouw persoonlijke leiderschap cruciaal. Zo zorg jij dat je optimaal presteert, communiceert en verbinding vindt met anderen in alle rollen die je vervult.

Leer hoe jij je eigen droomdoel kunt formuleren om zo betekenis te geven aan je leven

Analyseer jouw leefgebied om zo meer focus aan te brengen en een optimale inzet te bereiken

Stel met de hulp van Marc een persoonlijk actieplan op om zo van volgend jaar jouw jaar te maken

Programma

  • Richting bepalen
  • Formuleren van jouw droomdoel
  • Focus aanbrengen voor 2024
  • Oplossingsgericht denken
  • Verdiepen in je gewenste gedrag
  • Inzicht in je belemmerende obstakels
  • Je gaat naar huis met je persoonlijke actieplan
  • Einde en borrel

Wat klanten over ons zeggen

Bij het geven van instructies heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om rekening te houden met de ander. Die ander moet me kunnen volgen en mijn verhaal moet duidelijk zijn. Zoals zo vaak draait alles om communicatie. Dat geldt ook voor delegeren, om zelf te kunnen focussen op andere zaken. Dit leerde ik allemaal tijdens de workshop​
Dave van Keijsteren
Directeur bij Zungo
Wat me vooral aansprak in de aanpak van Marc, is de wijze waarop hij wist aan te sluiten op onze situatie. Hij was goed op de hoogte en wist daardoor feilloos in te spelen op onze behoefte. Knap, want de voorbereidingstijd was kort. Ik had hem tevoren maar één keer, kort, telefonisch gesproken.
Maarten Coolen
Regio-manager Brabant-Zorg

Wat leer je?

Je deelname aan de workshop: je beste jaar ooit door persoonlijk leiderschap geeft je de tools, handvatten en tips om je beste jaar ooit te realiseren. Jij bepaald zelf de richting, krijgt inzichten om optimaal te presteren en betekenis te geven aan jouw leven.

Veel gestelde vragen

De Workshop Persoonlijk Leiderschap zit boordevol tools, handvatten en tips om je beste jaar ooit te realiseren. In de workshop leer je om optimaal te presteren en zo betekenis te geven aan jouw leven.

Aan het eind van de workshop ga je samen met Marc aan de slag met het maken van een persoonlijk actieplan. Die de basis vormt van alles wat je die dag hebt geleerd toegepast op jouw situatie. 

De Workshop Persoonlijk Leiderschap is bedoeld voor mensen die meer focus willen creëren op de zaken die belangrijk zijn om hun droomdoel te behalen. Tijdens deze workshop leer je richting bepalen, oplossingsgericht denken, verdiepen in je gewenste gedrag en ga je naar huis met een persoonlijk actieplan om zo je beste jaar ooit te realiseren.

Ja, bij de workshop Persoonlijk Leiderschap hebben we een lunchpauze van 12:30-13:30. De lunch wordt door ons verzorgd!

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Plan dan een gratis sparsessie in met Marc om te kijken wat het beste bij jou past!

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.