Executive

Jij bent het uithangbord van je organisatie en je hebt een voorbeeldrol richting medewerkers. Er wordt veel van je verwacht. Als CEO, directielid of executive op strategisch niveau is het soms eenzaam in de directiekamer. Met de persoonlijke coaching voor executives bij Marc2 kunnen wij hier verandering inbrengen.

Je managementteam zijn niet echt sparringpartners en je hebt ontdekt dat leidinggeven aan de ander begint met leidinggeven aan jezelf. Jouw effectiviteit en impact als leidinggevende wordt bepaald door persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is voor iedereen die optimaal wil presteren, communiceren en verbinden met anderen. 

Resultaat

  • Doelbewust richting geven aan de organisatie, je leven en carrière. 
  • Een goede balans tussen werk en privé. 
  • Bewust om kunnen gaan met stress, hoge eisen en werkdruk. 
  • Beter samenwerken en effectiever leiding geven.

Tijdens de coachsessies word je uitgedaagd en krijg je inzichten in jezelf. We bepalen samen welke acties en opdrachten jou het beste helpen om jouw effectiviteit als leider te vergroten. Als je op zoek bent naar persoonlijk leiderschap help ik je tijdens die sessies met die zoektocht.

Willem van Cuijk startte in 1994 met zijn varkenshouderij in Uden: vleesvarkens en zeugen. Door het demotiverend beleid van de overheid, de strenge regels voor de agrarische sector, voelde hij zich genoodzaakt een gedeelte

Winkelwagen