Coaching voor executives

Jij bent het uithangbord van je organisatie en je hebt een voorbeeldrol richting medewerkers. Er wordt veel van je verwacht. Als CEO, directielid of executive op strategisch niveau is het soms eenzaam in de directiekamer. Met de persoonlijke coaching voor executives bij MC2 kunnen wij hier verandering inbrengen.

Je managementteam zijn niet echt sparringpartners en je hebt ontdekt dat leidinggeven aan de ander begint met leidinggeven aan jezelf. Jouw effectiviteit en impact als leidinggevende wordt bepaald door persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is voor iedereen die optimaal wil presteren, communiceren en verbinden met anderen. 

MC2 biedt gepersonaliseerde coaching voor executives. Onze coachingprogramma’s zijn ontworpen om leiders te ondersteunen bij het versterken van hun persoonlijk leiderschap, het maximaliseren van hun potentieel en het vergroten van hun impact binnen de organisatie. Onze aanpak omvat strategische begeleiding, individuele ontwikkeling en praktische tools om leiders te helpen bij het bereiken van hun doelen en het navigeren door uitdagende situaties in hun leiderschapstraject.

Resultaat

  • Doelbewust richting geven aan de organisatie, je leven en carrière. 
  • Een goede balans tussen werk en privé. 
  • Bewust om kunnen gaan met stress, hoge eisen en werkdruk. 
  • Beter samenwerken en effectiever leiding geven.

Tijdens de coachsessies word je uitgedaagd en krijg je inzichten in jezelf. We bepalen samen welke acties en opdrachten jou het beste helpen om jouw effectiviteit als leider te vergroten. Als je op zoek bent naar persoonlijk leiderschap help ik je tijdens die sessies met die zoektocht.

Carlon is expert op het gebied van Quick Response Manufacturing (QRM), een in de industrie veel toegepaste verbeterstrategie die zich vooral richt op het verkorten van de doorlooptijd in het productieproces. “Het helpt bedrijven

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.